zondag 23 oktober 2011

Stamppot Chinese Kool

voor ongeveer 6 Personen.

1 kg Kruimige Aardappels
2 tl Kerriepoeder
1 Rode Paprika in stukjes
5 Ananasschijven, aan stukjes gesneden
Zout/Peper/Nootmuskaat
500 gr Chinese Kool, gewassen & reepjes gesneden
1 Groenteboullion-Tablet
1 blikje Mandarijn-partjes
150 ml Halfvolle Melk
*Naar smaak wat geraspte Kaas*

Kook de aardappels in 20 minuten gaar en giet ze af.
Maak er een Puree van met de Melk,Groenteboullion-Tablet, Zout&Peper, Nootmuskaat
Roer de Kerriepoeder & stukjes Paprika erdoor
verwarm in een klein pannetje de Ananas & Mandarijnpartjes in hun eigen vocht
Meng de kool door de puree en laat dit nog 10-15 min meeverwarmen
meng de Helft van het Fruit erdoor en eventueel wat vocht daarvan
voor serveren de andere helft van het Fruit erop leggen.

*Lekker met (vega) Rookworst en wat pittige Jus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten